Vidres

Vidres monolítics

Són vidres senzills que se solen instal·lar en finestres de poca qualitat o bé en interiors d’habitatges, són gairebé obsolets.

Vidres laminats

Resultat de la unió de dues o més planxes de vidre. Entre les planxes de vidre s’intercalen làmines de PVB, aconseguint donar al vidre major resistència. Amb aquesta combinació s’aconsegueixen vidres de seguretat o blindats.

Vidres amb càmera

Són vidres formats per dues fulles separades per una càmera intermèdia d’aire deshidratat segellada hermèticament que serveix per augmentar l’aïllament tèrmic. La cambra d’aire redueix la transferència de calor entre l’exterior i l’interior.

Vidres temperats

És un tipus de vidre molt fort i resistent, i si per accident rep un fort impacte, el seu tractament fa que es trenqui en fragments molt petits i irregulars. És un vidre molt comú per a les portes de terrasses, patis, etc.

Vidres mates

Es fabrica a partir d’un vidre surat d’alta qualitat, que després del tractament amb l’àcid, aconsegueix una superfície que difumina la llum i transforma el vidre inicial en translúcid. El seu ús predomina, en dormitoris, banys i cuines per crear ambients lleugers, suaus, elegants i lluminosos.

Vidres de Control Solar (Guardian Sun)

Utilitzant un vidre de control solar evitem la calor excessiva a l’estiu, i a l’hivern conserva la calor interior.

Alguns dels beneficis dels vidres de control solar són;

  • Reflecteix la calor del sol i manté la temperatura interior guardant la refrigeració de l’aire condicionat de l’interior.
  • Redueix la necessitat d’aire condicionat costós i/o de persianes, engrandint al màxim la sensació d’espai a l’interior.
  • Filtra la resplendor incòmoda del sol, mentre que deixa que entre la llum natural.
  • El vidre de control solar, com la gamma de SGG COOL*LITE, es pot combinar amb molts altres productes per aconseguir el benefici desitjat: sota-manteniment, la reducció del nivell de sorolls, el vidre decoratiu, augmentar la seguretat.
  • El vidre de control solar és perfecte per a edificacions que en la seva arquitectura comporten un àrea de vidres extensa.
caCatalà