Historia

Qui som?

Fundada en 1988, Aluminis de l’Anoia és una empresa dedicada a la fabricació pròpia de fusteria d’alumini, fonamentalment a constructores i tallers professionals, i també a clients particulars.

Els nostres valors com a empresa són la innovació, la sostenibilitat i la responsabilitat per un treball ben acabat i de qualitat. Tenim diversos certificats que avalen les nostres bones praxis i els nostres principals clients ressalten el valor addicional que oferim respecte a la resta del mercat.

Des de la nostra fundació comptem amb els millors professionals qualificats tant en la reparació com en la instal•lació. Al llarg d’aquest temps, gràcies a l’experiència del nostre equip i la seva professionalitat, ens hem adaptat a les noves tecnologies, aconseguint aconseguir solucions que garanteixin la màxima competitivitat, seguretat i flexibilitat dels productes que fabriquem.

Per a això, i per oferir un servei completament personalitzat, en Aluminis de l’Anoia desenvolupem la nostra activitat al servei de cada client, ja que comptem amb més de 500m2 d’instal•lacions i maquinària, a més de vehicles propis.

caCatalà