Persianes i Automatismes

Persianes d’alumini

Les persianes enrotllables d’alumini revaloritzen la seva propietat, des del punt de vista òptic i energètic. Ofereixen varietat de dissenys, comoditat individual i augmenten l’eficiència total d’edificis. Amb les persianes enrotllables tindrà un ambient adequat en cada època de l’any atès que les obertures de l’edifici segueixen sent flexibles. Protegeixen del fred, calor, soroll, mirades d’estranys i insectes quan ho desitgi. A més ofereixen una protecció augmentada contra robatoris. Les persianes enrotllables d’alumini revaloritzen la seva propietat, des del punt de vista òptic i energètic. Ofereixen varietat de dissenys, colors, comoditat individual i augmenten l’eficiència total d’edificis.

Amb les persianes enrotllables tindrà un ambient adequat en cada època de l’any. Protegeixen del fred, calor, soroll, mirades d’estranys i insectes quan ho desitgi. A més ofereixen una protecció augmentada contra robatoris.

Persiana Supergradhermetic

Una persiana enrotllable i orientable , que permet una perfecta regulació de la llum, de l’entrada d’aire i protecció de la intimitat, gràcies a l’orientació de les llepis. Permet el tancament hermètic. Mitjançant l’encaix dels seus llepis, quan la persiana està baixada, s’aconsegueix un total enfosquiment a l’interior.

De la mateixa forma, la persiana pot pujar-se, deixant lliure la finestra. Està fabricada en aliatge d’alumini, embellida i protegida amb pintures d’alta qualitat, aplicades i termoendurides en un procés continu.

Persianes amb motor – Polsador

Amb les persianes motoritzades no hauràs de tornar a accionar les tedioses cintes o manovella. Totes les teves persianes es controlen des del mateix punt, mitjançant un polsador en la paret endollat al corrent. La vida útil de la persiana i el mecanisme s’allarga en exercir a cada moment només la força necessària, i no requereix manteniment.

Persianes amb motor – Via Radio

Aquest kit proporciona un comandament a distància que permetrà a l’usuari controlar la seva persiana sense necessitat d’instal•lacions addicionals. D’aquesta manera, el client pot controlar la persiana des de qualsevol punt de l’habitació o recinte. Són potents, de gran resistència i fiabilitat. Gràcies a ells els nostres clients gaudeixen de més comoditat i confort a casa.

caCatalà