Alumini

Productes alumini

Finestres i balconeres

Aquest model és el més benvolgut quant a estanqueïtat es refereix, gràcies a les seves 3 juntes de goma s’aconsegueix una gran hermeticitat. De fàcil neteja, en poder-se obrir les fulles 180 graus, gran ventilació i pas en permetre obrir les seves fulles de bat a bat. Tant practicables com a oscil•lo batents, amb un perfil diferent per a cada tipus de projecte. Tot tipus de finestres i balconeres que hi ha al mercat: de doble fulla, fulla oculta, obertura interior-exterior, fixes, pivotant, plegable, etc.

Finestra fulla oculta

Les finestres fulla oculta són un tipus de finestra es caracteritza pel seu disseny minimalista, donant tot el protagonisme a la llum i el paisatge. A causa de les seves característiques i el seu disseny acurat, són una gran elecció per a obra nova i també per a la rehabilitació, sent molt apreciat als estudis d’arquitectura. En una finestra de fulla oculta el marc de l’estructura mòbil (la fulla) s’amaga darrere el marc fix quan esta tancat. D’aquesta manera la finestra es veu igual oberta com tancada, en tots dos casos, només es veu el marc fix des de fora. És per això que es diu una fulla oculta.Els marcs d’alumini d’aquestes finestres són molt més prims que els d’una finestra convencional, ja que es constitueix per un 20% més de vidre. Amb això s’aconsegueix una finestra de línies netes i minimalistes, on els marcs gairebé desapareixen, donant tot el protagonisme a la arquitectura i llum.

Finestres corredisses

Projectar superfícies amb grans espais de vidre és l’opció idònia perquè interiors i exteriors es fusionin creant ambients agradables sense pràcticament impediments visuals. Disposem d’una sèrie de finestres corredisses que responen perfectament a les exigències dels nostres clients, ja que permeten crear grans espais de llum amb les millors prestacions.

caCatalà